BMW 3 Serie

320I 170pk! BUSINESS LINE Xenon-Navi-Clima-Cruise-Sportstoel-Lmv

    • Hoge klanttevredenheid
    • Dealer onderhouden occasions
    • Meer dan 75 jaar ervaring
    • RDW erkend
    • Bovag gecertificeerd

Navigeer naar:

Technische details

Wegenbelasting € 160,00 p/kw
Km. Stand 108108 km
Bouwjaar 2010
Vermogen (pk) 170 pk
Vermogen (kW) 125 kW
Rijklaarmaakkosten € 99,00
Ledig gewicht 1345 kg
Verbr. gecombineerd 6.10

Exterieur

Infotainment

Interieur

Veiligheid

Overige

Financier deze BMW 3 Serie

Bent u nieuwsgierig naar ons financial lease aanbod? Bekijk onze voorraad.

 

Het is een bekend feit dat veel mensen bij de aanschaf van een auto er de voorkeur aan geven om de aankoop (deels) te financieren. Wij schatten dat dat het geval is bij 70% van de aankopen.

Daarom willen wij ook op dit gebied onze klanten service verlenen. Voor alle duidelijkheid: wij hebben hierbij geen financieel belang. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. Financiering is hiervan een onderdeel.

Indien gewenst verdient het aanbeveling de verschillende kredietverstrekkers en uw eigen bank vooraf via internet te bezoeken en de mogelijkheden te onderzoeken. Verder hebben wij goede ervaringen voor onze klanten met DTC Financieringen. Zij hebben contacten met 15 verschillende banken en zoeken voor u het beste aanbod.

Als u bij ons besluit tot de aankoop van een auto kunnen wij ter plekke contact met DTC opnemen en nagaan wat de beste financiering is. Een duidelijk voorstel wordt gedaan. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten.

Wij hopen u hiermee van dienst te zijn. Gelukkig hoeven wij u niet te melden dat geld lenen geld kost. Dat wist u al, of niet soms?

Bleeker Lease

Bleeker Lease is een merk onafhankelijke leasemaatschappij en al ruim 25 jaar een betrouwbare partner in Noord en Oost Nederland.
Bij ons staat de klant centraal en dat betekent dat wij flexibel inspelen op uw wensen. Wij houden van een persoonlijke benadering en korte lijnen. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen om u optimaal van dienst te kunnen zijn.  Daarnaast zijn we flexibel met het leveren van maatwerk en werken we niet met verplichte vaste pakketten. Wij bieden de keuze uit verschillende leasevormen, toegespitst op uw specifieke mobiliteitsbehoeften.
Lees meer >>

DTC

Bij DTC kunt u terecht voor de Financial Lease van alle merken personen- en bedrijfswagens. 
DTC staat voor Dealer Totaal Concept en is opgericht in 2001. Op dit moment werken er bij de gehele DTC groep meer dan 40 enthousiaste medewerkers. Met een dealernetwerk van meer dan 1500 autobedrijven en een maandelijkse omzet van meer dan 1000 krediet- en verzekeringsaanvragen is DTC de absolute NR 1 in de autobranche. 
Lees meer >>

Financial Lease

FinancialLease.nl is de automotive internet specialist op het gebied van Financial Lease. Wij zijn niet gebonden aan een leasemaatschappij, bank, automerk of dealer maar geheel onafhankelijk en objectief. Door onze kennis en expertise geven wij u ruimte om te ondernemen om de Financial Lease te realiseren die het best aansluit bij uw wensen. Financial Lease is voor ons 100% “core business” en geen bijzaak! 
Lees meer >>

Offerte aanvragen

Proefrit aanvragen particulier